Kaffebok med citat

Hej!

I höstas släppte Altenew en helt underbar serie med citat och bilder som alla relaterar till kaffe. Kaffestunden kan ibland vara den viktigaste i livet, inte bara för att det är morgonens viktigaste dryck utan för att det är runt kaffestunden som man som bäst kan ha det goda samtalet.  Många stunder vid kaffekoppen har just jag och min fina vän Malin haft och till henne så har jag nu gjort en liten kaffebok med citat om kaffes viktiga del i livet!

Köpte faktiskt dessa stämplar med tanke på att göra något till just Malin, som förstår vikten av kaffe mer  än någon!

 

 

Jag har hållit sidorna ganska enkla och stilrena och inte för mycket dekorationer och allt går såklart i kaffets bruna nyanser med lite rosa och turkosa inslag.

Ni hittar mer info om stämplarna på Engströms blogg där jag även bloggar dessa idag.

 

Nu ska jag ta och fortsätta att planera och förbereda inför Syfestivalen i Stockholm 17-19 februari. DÅ hittar ni mig demandes i Engströms monter tillsammans med Hegu som även hon är med i Engströms DT-team.

 

Kram Anna-Lena

This entry was posted in Altenew, Engströms Artstudio. Bookmark the permalink.

One Response to Kaffebok med citat

  1. Maria says:

    Vilken härlig bok 🙂
    Själv dricker jag inte kaffe, däremot te i massor, det är gott det med 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *