Nya färger

Hej!

 

Idag drar de igång en cybercrop på Engströms Facebook sida, skynda dit för att hitta massor av roliga utmaningar som d har över en vecka på dig att vara med på!

 

 

 

Jag håller i två av tävlingarna och här är mitt inspirationskort till den första av mina tävlingar där du ska använda akvareller, vattenfärg eller distressfärger. Jag har valt att måla med mina alldeles nya underbara färger från Kuretake, Gansai tambi. Är så kär i dem och det ska bli mera målat i helgen!

 

Här har jag använt mina Altenew stämplar och embossat med vitt embossingpulver, en favotitteknik som blir så vackert.

 

 

Nu önskar jag er alla en härlig vårig helg med massa pyssel!

 

Kram Anna-Lena aka Hönan

 

This entry was posted in Altenew, Engströms Artstudio. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *