Det här är Hönan

Hönan det är jag det. Jag heter Anna-Lena och bor med min familj i Laknäs vid Siljans strand i Dalarna.

Mittsmeknamn Hönan kommer från min man. Håkan sätter konstant smeknamn, eller öknamn, på allt och alla och jag blev efter ett par veckor in i förhållandet döpt till Hönan. Anna-Lena kallar han mig bara när han är sur eller arg på mig.

DSC_0570

Familjen består av pappa/maken Tuppen Håkan. Han jobbar som elektriker i Norge och är borta och jobbar 10-14 dagar i stöten men sedan hemma 14-28 dagar hos oss, vilket har gjort att han kan bygga på vårat hönshus. Vi bygger ut vårat hus som är alldeles för trångt och idag bara har 2 sovrum och vi är 6 i familjen, vilket gör det lite trångt just nu…

DSC_0737

Jag jobbar som medicinsksekreterare  men är nu mammaledig t.o.m januari 2018 då vi i december 2015 fick våran fjärde och väldigt efterlängtade Nils. En liten sladdis som idag förgyller hela familjens dagar.

DSC_1070

 

De övriga barnen är Arvid 15 år, Verner 13 år och Hilma 10 år.

Fotografering har alltid varit ett stort intresse och när jag var 12 år fick jag min första kamera. 2004 hittade jag det som skulle sammanlänka mitt fotograferande med min skapande kreativa sida och det var Scrapbooking. Nu hade jag hittat sättet som jag ville spara och bevara mina fotografier på, samtidigt som detta utvecklade mig som fotograf.

 

Här på min blogg kan ni följa mig i min vardag med barn, husbygge och pyssel.

 

Vill ni fråga om något eller komma i kontakt med mig går det bra att maila: scraphonan@gmail.com

 

Kram Anna-Lena aka Hönan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *